Ángel Vicioso

txirrindulari espainiarra

Ángel Vicioso Arcos (Alhama de Aragón, 1977ko apirilaren 13a), txirrindulari espainiar ohia da. Gurean, garaipen ugari lortu zituen. Miguel Indurain Sari Nagusiko garaipen errekorra du, hiru garaipenekin, eta Euskal Herriko Itzuliko podiuma zapaldu zuen.

Ángel Vicioso
Vicioso.jpg
Bizitza
JaiotzaAlhama de Aragón1977ko apirilaren 13a (44 urte)
Herrialdea Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Katusha Team 2012-2017
Kelme 1999-2002
ONCE 2003-2003
ONCE 2004-2006
Relax-GAM 2007-2007
União Ciclista da Maia (en) Itzuli 2008-2008
Andalucía-CajaGranada 2009-2010
Androni Giocattoli-Sidermec 2011-2011
 
Pisua60 kilogramo
Altuera170 zentimetro

TaldeakAldatu

PalmaresaAldatu

2000Aldatu

2001Aldatu

2002Aldatu

2003Aldatu

2004Aldatu

2005Aldatu

2006Aldatu

2007Aldatu

2008Aldatu

2009Aldatu

2010Aldatu

2011Aldatu

2015Aldatu

Kanpo estekakAldatu