Ireki menu nagusia

Ángel Alonso

gipuzkoar zinema zuzendaria

Ángel Alonso García (Pasaia, 1967ko urtarrilaren 2a - ) zinema zuzendari gipuzkoarra da. 1991n Ricardo Ramónekin batera, Dibulitoon Studio ekoiztetxea sortu zuen.

Ángel Alonso
Ángel Alonso García.jpg
Bizitza
Jaiotza Pasaia1967ko urtarrilaren 2a (52 urte)
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak zinema zuzendaria eta animatzailea
IMDb nm1297904

FilmografiaAldatu

Film Urtea
Ametseko lapurra 2000
Historia de Elam 2002
El juego de Caín 2004
Involución 2006
Mystikal 2010
Elkano, lehen mundu bira 2019


  Artikulu hau Gipuzkoako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.