Ángel Alonso

gipuzkoar zinema zuzendaria

Ángel Alonso García (Pasaia, 1967ko urtarrilaren 2a - ) zinema zuzendari gipuzkoarra da. 1991n Ricardo Ramónekin batera, Dibulitoon Studio ekoiztetxea sortu zuen.

Ángel Alonso

(2018)
Bizitza
JaiotzaPasaia1967ko urtarrilaren 2a (57 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jarduerakfilm-zuzendaria, animatzailea eta argazki-zuzendaria

IMDB: nm0022289 Allocine: 165144 Allmovie: p363123 Edit the value on Wikidata

Filmografia

aldatu
Film Urtea
Ametseko lapurra 2000
Historia de Elam 2002
El juego de Caín 2004
Involución 2006
Mystikal 2010
Elkano, lehen mundu bira 2019

Kanpo estekak

aldatu


  Artikulu hau Gipuzkoako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.