Ireki menu nagusia

Alejandro Martínez de Ubago Rodríguez, (Gasteiz, 1981eko urtarrilaren 29a - ), ezagunagoa Álex Ubago izenaz, arabar abeslari eta konpositorea da. Pop musika estiloa landu du 2001ean ¿Qué pides tú? albuma egin zuenetik. Amaia Monterorekin egin zuen Sin miedo a nada abestiak eman zion ospea. Alex, Jorge y Lena musika taldearen partaide izan zen.

Álex Ubago
AlexUbago.jpg
Bizitza
Jaiotza Gasteiz1981eko urtarrilaren  29a (38 urte)
Herrialdea  Araba, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak egile abeslaria
Lantokia(k) Donostia
Genero artistikoa popa
Diskoetxea Warner Music Latina Itzuli
www.alexubago.com/

Lau urte zituela, Donostiara joan zen bizitzera.

DiskografiaAldatu

  • ¿Qué pides tú? (2001).
  • 21 meses, 1 semana y 2 días (2003).
  • Fantasía o realidad (2003).
  • Álex Ubago en directo (2004).
  • Aviones de cristal (2006).
  • Siempre en mi mente (bilduma) (2007).
  • Calle ilusión (2009).
  • Alex, Jorge y Lena (2010).

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Álex Ubago